Νομοθεσία

Κινούμαι Ηλεκτρικά Β' κύκλος

Περιεχόμενα

Γενικά

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες του είναι προσβάσιμες σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός του γίνεται ευκολότερος στη χρήση και πιο προσιτός για άτομα με αναπηρίες, με την πεποίθηση ότι κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.

Προσβασιμοτητα στο Κινούμαι Ηλεκτρικά Β' κύκλος

Η υπηρεσία Κινούμαι Ηλεκτρικά Β' κύκλος χρησιμοποιεί τοUserWay Website Accessibility Widget που τροφοδοτείται από έναν αποκλειστικό διακομιστή προσβασιμότητας.

Αυτό το λογισμικό επιτρέπει στην Υπηρεσία Κινούμαι Ηλεκτρικά Β' κύκλος να βελτιώσει τη συμμόρφωσή της με το Web Content Accessibility Guidelines (WCAG 2.1) .

Ενεργοποίηση του μενού προσβασιμότητας

Το μενού προσβασιμότητας Κινούμαι Ηλεκτρικά Β' κύκλος μπορεί να ενεργοποιηθεί κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του μενού προσβασιμότητας που εμφανίζεται στη γωνία της σελίδας. Αφού ενεργοποιήσετε το μενού προσβασιμότητας, περιμένετε λίγο για να φορτωθεί το μενού προσβασιμότητας στο σύνολό του.

Αποποίηση ευθυνών

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας συνεχίζει τις προσπάθειές του να βελτιώνει συνεχώς την προσβασιμότητα του ιστότοπου και των υπηρεσιών του με την πεποίθηση ότι είναι η συλλογική ηθική μας υποχρέωση να επιτρέπουμε την απρόσκοπτη, προσβάσιμη και απρόσκοπτη χρήση και για όσους από εμάς με ειδικές ανάγκες.

Παρά τις προσπάθειές μας να καταστήσουμε πλήρως προσβάσιμες όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο στο Κινούμαι Ηλεκτρικά Β' κύκλος, κάποιο περιεχόμενο ενδέχεται να μην έχει ακόμη προσαρμοστεί πλήρως στα αυστηρότερα πρότυπα προσβασιμότητας. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν βρήκαμε ούτε προσδιορίσαμε την καταλληλότερη τεχνολογική λύση.

Είμαστε εδώ για εσάς

Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με οποιοδήποτε περιεχόμενο στο Κινούμαι Ηλεκτρικά Β' κύκλος ή χρειάζεστε βοήθεια με οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες όπως περιγράφεται παρακάτω και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωία

Εάν επιθυμείτε να αναφέρετε ένα ζήτημα προσβασιμότητας, έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ελλάδας ως εξής από εδώ.